nu nieuw - de Wood-Mizer Onlineshop voor Nederland en België

Deze pagina afdrukken Toevoegen om te vergelijken

HR700

Out of stock
INDUSTRIËLE, MODULAIRE HERZAAGMACHINE
Door het ontwerp is de HR700 eenvoudig uit te breiden van één naar maximaal 6 zaagkoppen
Voordelen
  • 2 Circular Blades. 1 Adjustable Blade.
Beschrijving HR700

Modulaire robuuste machine met een groot vermogen, die gemakkelijk van één zaagkop kan worden uitgebreid tot maximaal zes, als er grotere zaagprestaties geleverd moeten worden. Er kunnen maximaal zes planken en een schaaldeel gelijktijdig worden gezaagd.

Via een bedieningspaneel worden alle functies van de machine bestuurd. In de standaard uitvoering wordt de zaagkophoogte handmatig ingesteld, maar de HR700 kan ook worden uitgerust met een automatische zaagdikte-instelling als er vaak verschillende plankdiktes worden geproduceerd. Een centrale bandspanning voor elke 2-koppige module maakt de vervanging van de band eenvoudig.

De stalen transportband heeft een hard en duurzaam oppervlak over de gehele mogelijke breedte van kanthout. Zware aandrukrollen stabiliseren het hout en geleiden ook kort hout of hout onder spanning veilig door de zaagkop.

Een sensor heft automatisch de aandrukrol op bij elk nieuw werkstuk. De rollen werken synchroon met de transportband wat vooral bij het zagen van dunne planken belangrijk is.

Het basismodel is voorzien van 2 zaagkoppen en kan eenvoudig worden uitgebreid met meer modules voor maximaal 6 koppen. Dit modulaire ontwerp maakt eventueel transport eenvoudig en biedt de mogelijkheid de capaciteit van de machine geleidelijk uit te breiden.

 

Read More
Meer Informatie HR700
Meer Informatie
Vermogen
Vermogen 11 kW elektromotor per kop
15 kW Electric / per head
Zaagcapaciteit
Maximale plankbreedte 400 mm
Maximale zaagdikte 370 mm
Minimale zaagdikte 6 mm
Minimale planklengte 1200 mm
Aandrijving
Type Dubbele stalen transportband
Aanvoersnelheid 0 - 20 m/s
Zaagband
Lengte 4670 mm
Breedte 32 mm
35 mm
38 mm
Kenmerken en opties van de zaagkop
Zaagkop op/neer Handleiding (schroef)
Elektrische
Zaagwiel
Diameter 600 mm
Catalogus aanvragen HR700